• Μαιευτικό & Γυναικολογικό Ιατρείο

  • Αθήνα - Αμπελόκηποι Λεωφ. Κηφισίας 80 Τηλ. 2106910101

prenatal-yogaΤο ιατρείο μας σε συνεργασία με τη Γκίκα Ευαγγελία, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, προσφέρει μαθήματα yoga για εγκύους (personal ή group training). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106910101 (Δευτέρα & Τετάρτη 15:00 – 21:00 ή Πέμπτη 17:00 – 21:00).

H yoga για εγκύους (prenatal yoga) γυμνάζει το σώμα σας σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σας βοηθά να ετοιμαστείτε σωματικά και ψυχικά για τη γέννα. Η γυναικεία φύση αντιλαμβάνεται και διαισθάνεται τη φυσική διαδικασία της γέννας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που σας βοηθάει να επανασυνδεθείτε με αυτή την εσωτερική σας σοφία και σας καθοδηγεί στο ταξίδι της εγκυμοσύνης βήμα-βήμα. Ο φυσικός συνδυασμός ασκήσεων και αναπνοών, θα σας ενώσει με το μωρό σας και θα σας καλλιεργήσει συνείδηση στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας.

Το πρόγραμμα δυναμώνει τη μήτρα και τους μυς της λεκάνης, βελτιώνει την κυκλοφορία, βοηθάει στην πέψη, γυμνάζει τη σπονδυλική στήλη και ανακουφίζει από τα ενοχλητικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης  όπως ναυτία, δυσκοιλιότητα, φλεβίτιδα, πρήξιμο και πόνος μέσης, προσφέροντας αναζωογόνηση και ευεξία.